[האייפוד רעב] » ארכיון » קאזו נגעה בי
 
נכתב ע"י אוהד, 07 ביולי 2007

הטובים ניצחו. לשמחתי הרבה מאוד, נסראללה וחבר מרעיו לא הצליחו לעצור הפעם את בלונד רדהד מלהתדפק על דלתות האנגר 11 והבארבי. לא יכולתי להעז להרשות לעצמי שלא, ולכן הלכתי לשתי ההופעות. אין לי שום ספק שזו הייתה החלטה נבונה – כי נהנתי מאוד בשתיהן.

heroine

הלהקה הראתה גרף שיפור מרשים ביותר בין ההופעות. יכול להיות שדעתי הסובייקטיבית נובעת מזה שגם אני הראתי גרף שיפור מרשים – בהופעה הראשונה עמדתי יחסית באמצע/מאחורה ובהופעה השניה עמדתי צמוד צמוד לבמה וחוויתי התמוגגות של שעתיים רצופות. הם פשוט ניגנו טוב. וזזו טוב. קאזו מדהימה. והשירים, כידוע כבר לכולנו, מעולים. היה פשוט כיף, וההופעה הזאת נכנסה היישר לטופ-5 רגעי המוסיקה הענקיים ביותר שהיו לי בחיים. אין לי עוד מילים.

Blonde Redhead – Top Rankning

הי ניב, גנבתי לך את התמונה כי היא טובה. תודה.

נכתב תחת הנושא מוסיקה :: 13 תגובות

 
תגובות

מאת F1ReMaN, 08 ליולי 2007

נראה לי שאתה הבן אדם היחיד שנהנה בהופעה הזאת.

מאת אדם., 08 ליולי 2007

לא לא.

מאת Räüt, 08 ליולי 2007

מבלונד רדהד אני לא מתלהבת, אבל ההופעה של האיגי היתה לא פחות ממעולה…
דווקא מכל האנשים שהלכו גם ליפנית שמעתי ש"היה טוב, אבל…"
נחמד למצוא מישהו שמבחינתו היא שיא. :)

מאת מירון, 08 ליולי 2007

גם אני נהנתי מההופעה…היה מקסים ומרגש…

מאת ניב, 09 ליולי 2007

אין בעיה, תהנה מהתמונה.
היא טובה.
ההופעה הייתה טובה.
הכל טוב עכשיו.

מאת עידו שחם, 10 ליולי 2007

הופעה חביבה מינוס של בלונד רדהד, לפחות בהאנגר. הם פשוט התעקשו לנגן יותר מדי חומר מהאלבום החדש שהוא ברובו בוסר, גם היה קצת מעיק שהם השתמשו בפלייבקים כדי כביכול לשחזר את הסאונד במקום ליצור סאונד חי אחר או פשוט להביא איתם עוד נגנים. בכל מקרה, אין מה להשוות את זה להפגזה האטומית של איגי פופ והסטוג'ס. זאת פאקינג הופעה.

מאת תמר, 11 ליולי 2007

(כיוון שאוהד לא מסייע לי..) הרי לכם הודעה לא רשמית:
הלילה הזה ממש(רביעי, 11.7) נערך ספיישל פוסט-פאנק בן שלוש שעות החל משעה 2, לציון 30 שנה ל- gang of four, the Fall ו- joy division. אולי זה יעלה טיפה את הרייטינג… מזל טוב!

מאת תמר, 11 ליולי 2007

קראתם את ההודעה הקודמת ושאלתם את עצמכם איפה…
אז בגלי-צה"ל!

מאת נבו, 18 ליולי 2007

מעניין. טוב לשמוע שההופעה היתה מוצלחת. ההופעה שאני ראיתי שלהם בניו יורק הייתה ממש פרווה.

כמה אנשים באו לראות אותם?

מאת sharper, 24 ליולי 2007

שלום חיפאים,
בסופ"ש הבא עלינו לטובה (לא הקרוב אלא זה שאחריו – 3 אוגוסט) נשהה בכרמל הירוק, משישי ועד ראשון. נשמח לקבל המלצות לפאבים מועדונים וכדומה בהם המוסיקה משובחה והשיכר גם כן ולא ביוקר.
בתודה מראש

מאת yuli, 03 לאוגוסט 2007

מישהו יכול להמליץ על עבודה באירופה? לא במכירות! אולי אכסניה או משהו? אשמח להמלצות וכיוונים

מאת sharper, 16 לאוגוסט 2007

עכשיו אני יודעת מה פשר השתיקה הרועמת. חיפה מתה.

מאת Räüt, 17 לאוגוסט 2007

יותר נכון, האייפוד מת.

הוספת תגובה

שם

דואל

אתר

תגובה